De klant over

Reacties van klanten

Deskundig, snel en pro-actief

Ik ken Joost inmiddels 3,5 jaar als een zeer deskundig adviseur. Naast mijn boekhouding geeft hij ook allerlei adviezen en tips op fiscaal gebied. De adviezen die hij geeft, komen altijd uit eigen initiatief, waardoor ik mij niet bezig hoef te houden met regels en wetten. Wat ik ook erg waardeer, is dat hij snel reageert, zowel via de mail als Whatsapp/telefonisch.

Nilofar Moadeli - Zelfstandig mondhygiëniste
Persoonlijke benadering

Joost doet zowel de administratie voor mijn bedrijf als voor mij en mijn vrouw privé. Je kunt hem altijd vragen stellen en advies vragen. Je krijgt dan snel en vooral duidelijk een antwoord.

Eric Hes - Hestec e-concepts
Behulpzaam en ervaren

Joost is voor mij en mijn man eigenlijk meer dan alleen een boekhouder. Joost is behulpzaam en vooral heel ervaren. Voor elke vraag of onduidelijkheid kan ik bij hem terecht. Ik waardeer zijn werk dan ook enorm!

K. Noori, Zelfstandig mondhygiëniste
Ontzorgen

Joost is een prettig en flexibel persoon die me, hoewel ik alle gegevens wel zo compleet mogelijk probeer aan te leveren, veel werk en zorgen uit handen neemt. Alles is netjes verzorgd, van kwartaalrapportages, btw-aangiften tot en met aangiften inkomstenbelasting.